SEABREACHER X.

Radikal Shark és reseller oficial de Hydromonsters. Si vols comprar un Seabreacher a la nostra zona i vols veure’l en acció o t’interessa provar-lo, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres.

El Seabreacher representa un gran avenç en la navegació recreativa. Més de 10 anys de meticulosa enginyeria han donat com a resultat una embarcació única, totalment diferent al que existia fins ara.

Les embarcacions convencionals operen únicament sobre un pla horitzontal, mentre que el Seabreacher funciona exactament com un avió, amb 3 eixos de control complets, alerons i timó de profunditat. Això permet a l’embarcació inclinar-se cap als costas, derrapar en pla, submergir-se i realitzar increïbles salts.

El Seabreacher X és una de les embarcacions semi-submergibles més avançades que s’han construït fins avui i s’ha convertit ràpidament en la versió més popular. El model X té l’agressiva forma d’un tauró, amb aletes pectorals, aleta dorsal i caudal, a més disposa de brànquies 3d en els laterals. Aquest model té una cúpula superior completa i dos ports de vista submarins pròxims als peus del pilot que fan que disposi d’una visibilitat immillorable. El model X comercialitzat per Hydromonsters és l’únic que té actualment el segell CE i pot matricular-se lliurement en tots els països de la Unió Europea.

PLANEJA SOBRE L’AIGUA ARRIBANT A UNA VELOCITAT DE 80KM/H.

Amb motors ROTAX de fins a 300CV sentiràs una acceleració única en una embarcació.

SUMERGEIX-TE FINS A 1,5 METRES DE PROFUNDITAT A 30KM/H.

El Seabreacher és una embarcació semi-submergible que pot realitzar immersions curtes fins a 1,5 metres de profunditat.

SALTS INCREÏBLES DE FINS A 6 METRES.

Salta en vertical com una orca, o imita el salt d’un dofí, tot és possible en un Seabreacher, el límit el poses tu!

PERSONALITZA’L COM TU VULGUIS.

Cada Seabreacher es realitza sota comanda exclusiva de cada client, podent personalitzar acabats, colors i formes.

CONEIX TOTA LA GAMMA.

SOL·LICITA EL CATÀLEG DE HYDROMONSTERS.

FORMULARI DE CONTACTE

Si estàs interessat en la compra d’un Seabreacher X i vols venir a veure´l o provar-lo tu mateix per convèncer-te del tot, contacta amb nosaltres i t’informarem de tot el necessari.

PROVA’L AMB NOSALTRES.

Quina millor manera de conèixer un Seabreacher que provant-lo amb Radikal Shark. Fes la teva reserva ara mateix i et donarem un viatge en el qual podràs comprovar tot el seu potencial.