GAUDEIX DE LES NOSTRES EXPERIÈNCIES EN EL MILLOR ENTORN.

En aquesta reserva natural d’incalculable valor ecològic, situada davant del poble de l’Estartit-Costa Brava, ens trobem amb una gran diversitat de fauna i flora marina gràcies a l’aportació de nutrients provinents de la desembocadura del riu Ter. És per això que el nostre tauró es sent tant bé nedant per aquestes aigües. Amb Radikal Shark convertiràs en inoblidable el record d’aquesta excepcional ubicació.

ALLOTJA’T A L'HOTEL FLAMINGO.

Ho sabem, Estartit enganxa i no voldràs marxar! Queda’t i allotja’t amb nosaltres a l’Hotel Flamingo com a client preferent. Gaudiràs de descomptes exclusius presentant el tiquet de Radikal Shark.

COM LOCALITZAR- NOS?

Club Nàutic

Radikal Shark realitza les seves sortides des del Club Nàutic de l'Estartit. L'accés al nostre moll es troba a L’espigó de llevant, a la passarel·la flotant davant de la Platgeta.

Aparcament

Hi ha aparcament al mateix Club, però no és gratuït. A la mateixa platja hi ha molt espai per aparcar, i no està lluny de la zona d'embarcament.

Transport

La millor manera d'arribar a Estartit és en vehicle propi, però hi ha connexions de bus des de Girona o Barcelona o si prefereixes el tren pots arribar fins a Flaçà i agafar un taxi des d'allà. Amb Taxi Alex viatjaràs amb preus exclusius per Radikal Shark.

Casetes de Tiquets

També podràs comprar els nostres tiquets a la caseta de Snorkel La Sirena. Al costat mateix de la nostra zona d'embarcament. Tenim packs de descompte amb ells, per si has quedat massa sec després de pujar amb nosaltres.

MENJA AL MONTSERRAT.

Una experiència tan radikal pot consumir molta energia! Recupera-la en el millor restaurant de l’Estartit i a pocs metres d’on desembarquem al port. Al Restaurant Montserrat tindràs els millors productes al millor preu. Qui ho prova, repeteix! A més, us reserven alguna sorpresa com a clients de Radikal Shark.

NO OBLIDIS VISITAR ALS NOSTRES AMICS

VINE A RADIKAL SHARK.

No pots anar-te’n del nostre màgic entorn, sense provar abans el més nou i radikal que hi ha per la zona. Fes la teva reserva ara mateix, i puja’t al nostre tauró.