FAQ.

A continuació, et responem a totes les preguntes freqüents que puguis tenir abans de venir a visitar-nos. Si tot i així et queda algun dubte, no t’ho pensis, Contacta amb nosaltres i te les resoldrem!

PREGUNTES FREQÜENTS

L’activitat entre l’embarcament al port, els 10 minuts d’experiència extrema i la tornada té una durada aproximada de 30 minuts.

El Seabreacher és una embarcació extrema, on s’experimenten intenses forces G, no recomanem la seva experiència a persones que pateixin vertígens, marejos, problemes cardíacs o hipertensió. Igualment hi ha limitacions físiques pel que fa al pes (màxim 100 kg) i alçada (màxim 195 cm) o persones amb mobilitat reduïda.

L’embarcament es realitza a la passarel·la flotant que es troba davant La Platgeta, al costat del moll d’embarcament dels creuers turístics. El personal de Radikal Shark t’estarà esperant per a donar-te instruccions i assistir-te en el procés d’embarcament. Pots consultar la ubicació de l’embarcament al mapa. L’activitat es realitzarà davant la platja gran de l’Estartit, a mitja milla escassa del port.

L’experiència es realitzarà obligatòriament amb mascareta, tant el pilot com el passatger, i l’habitacle es desinfectarà adequadament després de cada viatge. El pilot i el passatger no han de presentar cap símptoma de malaltia i se’ls prendrà la temperatura prèviament a l’embarcament.

A Radikal Shark som conscients de la situació actual i per cancel·lacions amb més de 24 h d’antelació procedirem al reemborsament total del viatge o emetrem un xec regal, si la cancel·lació es produeix en el transcurs del mateix dia, lamentant-ho molt no es podrà recuperar el pagament realitzat. Les cancel·lacions per part de Radikal Shark com a conseqüència de factors climatològics adversos, seran abonades sempre.

Gràcies als 260cv de potència del nostre Seabreacher, pot arribar a velocitats de vertigen, podent arribar als 80 km / h, fer salts on ens enlairarem fins a 5 metres de l’aigua i podrem submergir-nos fins als 2,5 metres i mantenir aquesta profunditat per diversos segons. És una embarcació realment revolucionària i única.

El factor temps és molt important per a nosaltres! Necessitem que siguis puntual i estiguis a la zona d’embarcament 20 minuts abans de l’hora que tens reservada.

Ho lamentem, però a causa de les característiques del viatge no es pot portar res a les butxaques ni a les mans, això és especialment important perquè els espais són reduïts i les maniobres que es realitzaran et posaran cap per avall en diverses ocasions! Podràs deixar les teves pertinences segures amb el nostre personal de terra.

L’activitat es realitza en cabina tancada, però, depenent de les maniobres, podem arribar a esquitxar-nos lleugerament o bé, si ho desitges, podem donar-te un “shark bany”. Tu tries!

La nostra plataforma de reserva automàtica Fareharbor només accepta pagaments amb targeta, però, si reserves per altres canals com Instagram, Facebook, Mail, WhatsApp o reserva telefònica, podràs pagar en efectiu en el moment previ a l’embarcament.

El nostre port base és el Club Nàutic Estartit. Però si hi ha una reserva de grup com el Megalodon pack, o bé hi ha un mínim de 10 persones podem traslladar-nos al port que sigui. Consulta’ns les tarifes de desplaçament que inclouran quilometratge i grua o serveis nàutics.

El Seabreacher no és una embarcació corrent, el seu pilotatge és més semblant al d’un avió que al d’un vaixell i necessites de formació adequada i específica per a pilotar-lo. Oferim cursos de pilotatge especials de 4 h orientats a ser pilot de Seabreacher.

A QUÈ ESPERES?

Sabem que ja ho tens clar, fes la teva reserva ara i no et quedis sense la teva plaça. Prepara’t per a una experiència única, que voldràs compartir amb tots els altres.